Tout juste livrée, il crashe sa Lamborghini flambant neuve

Tout juste livrée, il crashe sa Lamborghini flambant neuve
Voilà comment détruire une Lamborghini flambant neuve en quelques secondes. Le conducteur n’était même pas sorti de la rue quand un camion l’a percutée.

Mardi 7 avril 2020, Joshua Kaats et Sven Janson ont reçu leurs nouvelles voitures : une Ferrari et une Lamborghini. Cependant, les deux entrepreneurs néerlandais ont eu envie de personnaliser leurs véhicules. Selon SudInfo, ils ont donc pris rendez-vous dans un garage à quelques kilomètres de là.

View this post on Instagram

MAAKT EEN SUPERCAR GELUKKIG🤔? • Deze week kochten we een Lamborghini én Ferrari. Het was een van de meest bijzondere momenten van mijn leven toen ik die auto’s naast elkaar zag staan😍. • Toen ik 2.5 jaar geleden begon met ondernemen had ik NOOIT gedacht dat ik dit zou bereiken. Maar na al die uren die we erin hebben gestopt, hebben we het toch mooi geflikt🙌🏻💪🏻. • Maar maakt dit nou echt gelukkig …🤔. • Tuurlijk, ik was super blij toen ik de auto’s zag staan. Het is een beloning voor al het harde werk en ik weet zeker dat we er veel plezier mee gaan hebben. • Maar of het gelukkig maakt? Dat denk ik niet. • Uiteindelijk is het maar materiaal en over een paar maanden “gewoon” een auto. Dat is gewoon hoe het is. • Mijn eerste auto was een Toyota Aygo en als ik terugdenk aan dat moment was ik minstens zo blij als afgelopen week. En dat zette alles weer in perspectief. • Wat écht gelukkig maakt is niet het materiaal dat je bezit, maar de lifestyle en vrijheid die je voor jezelf creëert, de impact die je kunt maken en de momenten die je beleeft met mensen die belangrijk voor je zijn. • In de wereld van Social Media lijkt alles perfect en er is altijd wel iemand die het beter heeft (of lijkt te hebben😏). • Het is goed om hier motivatie uit te halen. Toen ik net begon haalde ik ook ontzettend veel motivatie uit dit soort foto’s. En dat is ook de reden dat ik jullie dit laat zien. • Maar het slechtste wat je kunt doen is je huidige situatie vergelijken met die van een ander❌. • Als je denkt dat een Rolex/Ferrari/Boot/Helikopter je gelukkig gaat maken, zal je keihard onderuit gaan op het moment dat je het hebt behaald. • Het eindresultaat is een momentopname waarna je gewoon weer een volgend doel stelt. Op het moment da je iets hebt behaald is er ALTIJD weer een volgend level waar je naartoe wilt. • Geniet van de journey en wees dankbaar onderweg naar wat je wilt. Niets is wat het lijkt❤️🙌🏻.

A post shared by Joshua “Dropship” Kaats (@joshuakaats) on

La Lamborghini se fait percuter par une bétonnière

Mais alors qu’ils venaient de recevoir leurs bolides, le conducteur de la Lamborghini a vu une bétonnière percuter sa nouvelle voiture qui a coûté près de 200.000 euros. Il n’était même pas sorti de la rue qu’elle était complètement détruite. Heureusement, le jeune homme s’en est sorti indemne.

View this post on Instagram

Dat is pech, lambo weg😢

A post shared by Joshua “Dropship” Kaats (@joshuakaats) on

Selon Joshua, le chauffeur de la bétonnière n’a pas vu la voiture de sport. Il ne s’est rendu compte de rien et a continué de rouler. Dégoûté, il a déclaré :

Nous avons travaillé dur pour l’obtenir. Nous les attendions avec impatience pour faire des promenades. Surtout maintenant qu’il fait si beau.

Malgré l’incident, le jeune entrepreneur relativise et songe déjà à racheter une nouvelle Lamborghini.

Nous allons nous reposer maintenant et dormir dessus pendant quelques nuits, mais il y aura une nouvelle Lamborghini. Dans cinq ans, ce sera une bonne histoire à raconter. On peut même déjà en rire. Je suis heureux que personne n’ait été blessé.

Plus sur le sujet